Biga Devlet Hastanesinde 2.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı

Güncelleme Tarihi: 04/05/2018

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Biga Devlet Hastanesi’nde  , göreve başlayan Çocuk  Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanıyla  hekim kadrosunu genişletiyor.

1980 yılı Gerede / Bolu  doğumlu olan Uzm.Dr. Deniz ATALAY  ÖZDOĞAN , İstanbul  Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 19.07.2005  yılında mezun olduktan sonra İhtisasını İstanbul Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 30.11.2011 tarihinde tamamlamıştır.

Uzm. Dr . Deniz ATALAY  ÖZDOĞAN , Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ,Van Özalp Devlet Hastanesi,Bolu Özel Çağsu Hastanesi ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  görev yaptıktan sonra 24.04.2018 tarihi itibarı ile Biga Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştır.

çocuk doktoru.jpg