Hekim Kadromuz Güçlenmeye Devam Edecek
09 Mart 2022

SAFİYE NUR ÖZCAN.jpeg

Biga Devlet Hastanesi’nde Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı  Göreve Başladı.

1990 / DÜZCE  doğumlu olan Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doktor Safiye Nur ÖZCAN  Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 01.07.2014  tarihinde mezun olduktan sonra;
İhtisasını  21.07.2020 tarihinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve  Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır.
Ekim 2020 tarihinden itibaren Tatvan Devlet Hastanesi’nde çalışan Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doktor Safiye Nur ÖZCAN  01.03.2022 tarihinden itibaren Biga Devlet Hastanesi’nde hizmet vermektedir.
Biga  Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Burhan AKBAŞ  hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.
Önümüzdeki süreçte kadromuza katılacak yeni hekimler ile birlikte Biga ve çevresine sunulan sağlık hizmetinin kalite ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı amaçladıklarını ifade ederek verilen hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.