Biga Devlet Hastanesinde Diyetisyen
Begüm UZUN tarafından 27.04.2018 tarihinde Yemek Hizmet Sunumu Rehberine göre Mutfak Personeline Birim Eğitimleri verildi.
-Besin
Kalitesi-Yiyecek Satın Alma ve Kontrol Yöntemleri
-Geniş
Çapta Besin Hazırlama ve Pişirme Teknikleri
-Gıda
Güvenliği Yöntemi
-Mutfak
Hijyeni
-Tbs
De Kalite Güvence Sistemleri E Iso
9000-22000 Kalite Standartları
-Mutfak
Donanım İlkeleri
-Yiyecek
Depolama ve Muhafaza Teknikleri
-Atık
Yönetimi
-Yatan
Hasta Servisinde Dikkat Edilecek Noktalar Diyet Kartlarının Doğru Uygulanması
-Yiyecek
ve İçecek Servis Yöntemleri
-
Gıdalardan Şahit Numune Alıması vb.konularda eğitim veren Diyetisyen Begüm UZUN daha sonra personelin sorularını yanıtladı.