Mutfak Personeline Birim Eğitimleri
02 Mayıs 2018

Biga Devlet Hastanesinde Diyetisyen Begüm UZUN tarafından 27.04.2018 tarihinde Yemek Hizmet Sunumu Rehberine göre Mutfak Personeline  Birim Eğitimleri verildi.

-Besin Kalitesi-Yiyecek Satın Alma ve Kontrol Yöntemleri

-Geniş Çapta Besin Hazırlama ve Pişirme Teknikleri

-Gıda Güvenliği Yöntemi

-Mutfak Hijyeni

-Tbs De Kalite Güvence  Sistemleri E Iso 9000-22000 Kalite Standartları

-Mutfak Donanım İlkeleri

-Yiyecek Depolama ve Muhafaza  Teknikleri

-Atık Yönetimi

-Yatan Hasta Servisinde Dikkat Edilecek Noktalar Diyet Kartlarının  Doğru Uygulanması

-Yiyecek ve İçecek Servis Yöntemleri

- Gıdalardan Şahit Numune Alıması vb.konularda eğitim veren Diyetisyen Begüm UZUN daha sonra  personelin sorularını yanıtladı.

20180427_144016.jpg